Home Projecten
 
 
 
 
 
Projecten

Sinds 2004 ontwikkelt Stichting Deltawerken Online in eigen beheer verschillende projecten. Deze projecten en de subprojecten die hieronder vallen zullen verder worden toegelicht.
 
Deltawerken Online V1-V3

Deltawerken Online (www.deltawerken.com) is het belangrijkste project van Stichting Deltawerken Online. De eerste versie voorzag in de volledige bouw van de website zoals deze nu te zien is. Hierbij werd de website voorzien van tekst, afbeeldingen, animaties, video en audio fragmenten en virtuele rondleidingen. Bij lancering was de website zowel in het Nederlands als Engels te bezichtigen. De tweede versie voorzag in de uitbreiding met 'Duits'. De derde versie voorziet in een vijftal subprojecten, waaronder taaluitbreidingen, internationale samenvattingen en ook een unieke nieuwe virtuele rondleiding bij de belangrijkste werken.

Watergallery.org

Een nieuw project (2008) wat als doel heeft het ontwikkelen van een multimedia gallery over water. Deze gallery zal geïntegreerd worden met Deltawerken Online maar zal ook door derden gebruikt kunnen worden. De gallery zal het mogelijk maken om effectiever materiaal te verzamelen, te onderhouden en via verschillende 'widgets' aan te bieden op websites. 

OnwijsNat53.nl

Dit project is niet ontwikkeld in eigen beheer maar door Stichting On'Wijs. De website, gemaakt rondom de 50-jarige herdenking van 1953, dreigde in 2007 offline te gaan. Stichting Deltawerken Online host deze site op haar eigen server om zo het unieke materiaal dat de website omvat online te houden.