Home Projecten Deltawerken Online V3
 
 
 
 
 
Deltawerken Online V3

Het Project: "V3"

In samenwerking met het Netherlands Water Partnership is Stichting Deltawerken Online in januari 2007 begonnen met de derde upgrade en vernieuwing van de website Deltawerken Online (www.deltawerken.com). De verbeteringen en uitbreidingen bestaan uit aantal subprojecten. Deze projecten zijn eind 2008 afgerond.  

Taalversies Frans & Spaans

De volledige website is vertaald in zowel het Frans als het Spaans. Alvorens hier mee gestart werd is eerst een nieuwe ‘internationale taalversie’ gemaakt zodat de website in het Engels, Duits, Frans en Spaans precies dezelfde inhoud bevat.

International samenvattingen

Een korte samenvatting is gemaakt over de ramp van 1953, de Deltawerken en watermanagement in Nederland. De samenvatting is vertaald in meer dan 20 talen en gepubliceerd op de eigen website alsmede op Wikipedia. De teksten zijn later ook in pdf-formaat aangeboden.

Virtuele Rondleidingen

De nieuwe virtuele rondleidingen maken het mogelijk om een zeer gedetailleerd kijkje achter de schermen te nemen bij de Deltawerken. De virtuele rondleidingen combineren twee unieke technieken. Allereest krijgt men een overzicht vanuit de lucht alvorens men met zeer hoog detail de verschillende keringen en dammen in detail verder kan ontdekken.

Nieuwe promotiemogelijkheden

Stichting Deltawerken Online heeft onderzoek gedaan naar nieuwe  promotiemogelijkheden via kanalen als YouTube en Google Maps.

Mede gefinancierd door:

Deltawerken Online V3 is mede gefinancierd door het Netherlands Water Partnership.